Commercial Kitchen & Canteen by Kuche & Bagno. Leicestershire, 2015.

BRITVIC HUB

Britvic Hub
Britvic Hub
Britvic Hub
Britvic Hub
Britvic Hub
Britvic Hub
Britvic Hub
Britvic Hub
Britvic Hub
Britvic Hub
Britvic Hub
Britvic Hub
Britvic Hub
Britvic Hub
Britvic Hub
Britvic Hub
Britvic Hub
Britvic Hub
Britvic Hub
Britvic Hub
Britvic Hub

PROJECT BRIEF

This commercial project included the design of a new canteen and kitchen for Britvic's Lutterworth-based office for staff and visitors.

 

The brief was the create a modern, spacious feel which fitted in with the company's ethos and healthy living agenda.

 

The design included a dual-purpose functional space to accommodate a staff restaurant and additional hot desk work pods, noise-reduced booths, oversized communal bench seating and time out low level seating designed and manufactured by our in-house team.

 

A neutral palette of colours including on-trend metallics were used for the upholstery in Pewter and Steel, through to the wall paint selection. Luxury vinyl planked flooring by Gerflor and bespoke customised artwork finished the look

Interior Designer -  Kuche & Bagn

Design by

Lisa Melvin 
Interior Designer

Why this design? >

Cherry Kitchen

Castle Kitchen & Bathrooms